Schrijf nu in op het bouwnummer van uw voorkeur

13 september 2023

Nieuwsbericht

De pre-sale van het nieuwbouwproject Waard & Water in Ede is gestart en kunt u zich inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur!


Waard & Water is gelegen in Kernhem West. Het is een kleinschalig project, ligt deels aan het water en bestaat uit 17 eengezinswoningen. Hier worden rijwoningen en twee-onder-een-kap woningen in diverse typen gerealiseerd. 
 
Met onze ervaring uit het nieuwbouwproject Kernhemmerpark in Kernhem en eerdere projecten, hebben we een goede indruk van de woonwensen in deze regio. Ook hebben wij afgelopen half jaar via een enquête onze belangstellenden gevraagd naar hun woonwensen: dit is gebruikt is om het optimale plan  voor Waard & Water te ontwikkelen. Hier komen 5 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 8 tweekappers met ruime berging op zeer ruime kavels. Kies ervoor om hier uw kinderen te laten opgroeien, een gezin te stichten of lekker alleen of met z’n tweetjes te genieten van een heerlijk buitenleven met het station, winkels en het bos op fietsafstand. Koopsomindicatie vanaf circa € 385.000,- 

Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat u kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en op basis van de vanaf-prijzen. Tijdens deze pre-sale heeft u de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en uw woonwensen. 

Hoe werkt online inschrijven?
Schrijf u via deze website in als belangstellende in het project Waard & Water en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. 

Inschrijven pre-sale kan tot maandag 23 oktober om 11.00 uur
Na sluiting van de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen aan de hand van een digitaal toewijzingssysteem. Is er een woning aan u toegewezen, dan wordt u uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij één van onze klantmanagers. Tijdens dit gesprek nemen wij de concept verkooptekeningen met u door, bespreken wij uw woonwensen en vertellen wij u alles over het proces rondom de aankoop van uw nieuwbouwwoning. 
 
Woning aan u toegewezen? U heeft het eerste recht tot koop! 
Blijft u na het gesprek enthousiast? Dan tekent u een reserveringsovereenkomst. De woning wordt dan exclusief voor u gereserveerd. Wij vragen een reserveringsvergoeding van € 500,-. Dit bedrag bent u maximaal kwijt als u annuleert. Wanneer de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld en u tot koop van de woning overgaat, wordt de reservering omgezet in een koop- en aannemingsovereenkomst en de reserveringsvergoeding verrekend met de koopsom.

Met veel belangstelling kijken wij uit naar uw inschrijving zodat we weten welke woningen uw voorkeur hebben. 
 

Deel dit artikel: