Nog enkele woningen in de pre-sale beschikbaar. Binnenkort start de verkoop!

23 oktober 2023

Nieuwsbericht

Inschrijven op de beschikbare bouwnummers van uw voorkeur kan nog! 


Bij nieuwbouwproject Waard & Water in Kernhem West wordt in de pre-sale al het bouwnummer van uw voorkeur gereserveerd indien deze beschikbaar is. Bekijk HIER het woningaanbod. Binnen afzienbare tijd zal de verkoop starten. Is het bouwnummer van uw voorkeur beschikbaar, dan wordt u uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij één van onze klantmanagers. U heeft dan het eerste recht tot koop en tekent dan een reserveringsovereeenkomst zodat de woning exclusief voor u gereserveerd wordt tot de reservering omgezet kan worden in een koop- en aannemingsovereenkomst.

Uit de gesprekken kan uiteraard naar voren komen dat bepaalde kandidaten toch niet overgaan tot koop van de woning. Wij gaan op zoek naar een volgende kandidaat op de reservelijst. Daarom is het goed om te weten dat u nog steeds kan inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur.

Hoe werkt online inschrijven?
Schrijf u via deze website in als belangstellende in het project Waard & Water en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Is er een woning voor u beschikbaar, dan nemen wij contact met u op.

 

Deel dit artikel: