De verkoop is gestart!

06 december 2023

Nieuwsbericht

Na een succesvolle pre-sale waarin meerdere belangstellenden een woning hebben gereserveerd in het nieuwbouwproject Waard & Water, is de verkoop gestart en kan worden ingeschreven op het bouwnummer van voorkeur! 


Woningaanbod
Dit kleinschalige project, gelegen in Kernhem West, biedt een unieke mix van rust en modern comfort. Waard & Water bestaat uit 17 prachtige eengezinswoningen, waaronder sfeervolle rijwoningen en ruime tweekappers in diverse stijlen. Of u nu de voorkeur geeft aan een knusse tussenwoning, een gezellige hoekwoning, of de luxe van een tweekapper met garage: hier vindt u de perfecte match voor uw levensstijl. Bent u benieuwd naar de woningen? Klik HIER om alle verschillende woningen te bekijken.
    
Gereserveerde woningen
Wij zijn blij met de grote belangstelling in dit project want er zijn behoorlijk wat woningen gereserveerd. Toch raden wij u aan om in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur. Indien een kandidaat niet overgaat tot aankoop van de woning, komt u wellicht in aanmerking! 

Online inschrijven
Wanneer u zich HIER inschrijft als belangstellende in het project Waard & Water, kunt u een account aanmaken in 'Mijn VanWonen’. In dit account kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het inschrijfformulier. 
Is er een bouwnummer voor u beschikbaar, dan zal in een persoonlijk gesprek alles verteld worden over het project en uw toegewezen bouwnummer. 

Hypotheekgesprek
We adviseren u om van tevoren alvast een oriënterend gesprek in te plannen bij een hypotheekadviseur, zodat u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn. Zo kunnen we tijdens het gesprek gerichter ingaan op uw woonwensen.

Vragen
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Bolthof van den Top Makelaardij, telefoonnummer 0318-628080 of email: info@bolthofvandentop.nl

 

Deel dit artikel: